3D Webséta
English menu
German menu
Italian menu
ASZTALFOGLALÁS + 36 76 507 567 ON-LINE FOGLALÁS
Top
 

ÉTLAP 2019

ÚJ ÉTLAPUNK 2019. OKTÓBERTŐL

HIDEG ELŐÉTELEK

VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK ÉS TÉSZTÁK

HÁZUNK SPECIALITÁSAI

PAPRIKÁS-MAGYAROS ÍZEK

LEVESEK

KALANDOZÁS A HALÉTELEK BIRODALMÁBAN

SZÁRNYAS ÉTELEK

HÚSÉTELEK

SASFÉSZEK SÜLTES TÁLJA

  • Bőségtál négy főre:
    Joghurtos csirkecomb 4db, mustáros flekken 4db, szezámos rántott csirkemell 4db, cordon-bleu 1 db, sült csülök 4db, baconba göngyölt csirkemell 4db, sült kolozsvári szalonna, rántott gomba 4db, rántott sajt 4db, rántott karfiol 4db, petrezselymes burgonyával, párolt lilakáposztával, törtburgonyával, rizi-bizivel, tartármártással

  • Halkavalkád két főre:
    Egészben sült pisztráng, fokhagymás roston harcsa, süllő filé ropogós kukoricás bundában, lazac steak, magvas panírban sült halak, királyrák, rántott tintahal karika, petrezselymes burgonyával, salátával

  • Laktató tál két főre:
    Ropogós kacsacomb, szezámos rántott szűzérme, cordon-bleu, mustáros csirkenyárs, rántott gomba, rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással

  • Sasfészek tál két főre:
    Joghurtos csirkecomb, füstölt csülökkel és füstölt sajttal töltött csirkemell rántva, sült csülök, szezámos rántott szűzérme, rántott karfiol, rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással

  • Szárnyas randevú két főre:
    Szezámos rántott csirkemell, cordon-bleu, csirkemell diós bundában, kacsacomb, joghurtban pácolt rántott csirkecomb, vegyes körettel

BARBECUE SPECIALÍTÁSOK

  • Barbecue oldalas chilis babbal, sült pitával, amerikai káposztasalátával, hasábburgonyával

  • Marhaszegy grillezett zöldséggel, steakburgonyával, barbecue szósszal

  • Pulled pork szendvics (2 db) amerikai káposztasalátával, sörtésztában sült hagymakarikával, hasábburgonyával

  • 9.000Ft

    Vegyes tál (barbecue oldalas, pulled pork szendvics (2 db), marhaszegy, grill kolbász, chilis bab, steak burgonya, baconos Mayo, fokhagymás sült pita, kakukkfüves-paradicsomos Concasse-val, tortilla chips, jalapeno-uborka kombó, magos-mézes mustár

GYEREKEK KEDVENCEI

KÖRETEK, MÁRTÁSOK

q q

Információ

Fél adag rendelése esetén a teljes ár 70%-át számítjuk

SALÁTÁK

DESSZERTEK

q q

Jó étvágyat kíván:

Szilvási József

ügyvezető

Kőházi-Kis Bálint

chef, mesterszakács

Nemes József, Dunai Ferenc

üzletvezető