KÖVESS MINKET A FACEBOOKON 3D Webséta
English menu
German menu
Italian menu
ASZTALFOGLALÁS + 36 76 507 567 ON-LINE FOGLALÁS
Top
 
Ételeink minőségi alapanyagokból, frissen készülnek!

HIDEG ELŐÉTELEK

MELEG ELŐÉTELEK ÉS TÉSZTÁK

  • Grillezett diós kecskesajt, sült almával, jégsalátával, málna ecettel

    Vegetáriánus
  • 2.090Ft

    Rántott sajt hasábburgonyával, tartármártással

    Vegetáriánus
  • Mandulás rántott camembert, kékáfonya mártással, krokettel

    Vegetáriánus
  • 1.490Ft

    Túrós csusza sült szalonna pörccel, serpenyőben pirítva

LEVESEK

KALANDOZÁS A HALÉTELEK BIRODALMÁBAN

q

HÁZUNK SPECIALITÁSAI

  • Borskéregben sült csirkemell steak, zöldhagymás-tejszínes pirított burgonyanudlival

  • Fatálas brassói, házi savanyúsággal

  • Gemenci vadgombás szarvas ragu, házi burgonyafánkkal

  • Hölgyek kedvence: mandulás köntösben kisütött aszaltszilvás-camembertes csirkemell tekercs, krokettel és forró gyümölcsmártogatóssal

  • Óriás rántott hús sertés legjavából, sült burgonyával, citrommal

  • Sasfészek cigánypecsenyéje (grillezett csirkecomb, fűszeres tarja, roston csirkemell steak, sült kakastaréj szalonna, steak burgonyával, tormás káposztasalátával, pecsenyelével)

  • 2.490Ft

    Szűzpecsenye illatos fűszeres túróval grillezve, zöldsalátával, steakburgonyával

  • 2.490Ft

    Urak kedvence: fatálon tálalt sült csülök, mustáros flekken, szűzpecsenye, salátával, burgonyával

SZÁRNYAS ÉTELEK

q

PAPRIKÁS-MAGYAROS ÍZEK

SASFÉSZEK SÜLTES TÁLJA

  • Bőségtál négy főre: joghurtos csirkecomb, mustáros flekken, párizsi csirkemell, cordon-bleu, sült csülök, sült kakastaréj szalonna, mustáros csirkenyárs, rántott gomba, rántott sajt, rántott karfiol, petrezselymes burgonyával, párolt lilakáposztával, törtburgonyával, rizi-bizivel, tartármártással

  • Halkavalkád két főre: egészben sült pisztráng, fokhagymás roston harcsa, süllő ropogós kukoricás bundában, filézett ponty Orly módra, magos panírban sült halcsíkok, királyrák, petrezselymes burgonyával, salátával

  • Laktató tál két főre: ropogós kacsacomb, borzas bundában sült szűzérme, cordon-bleu, mustáros csirkenyárs, rántott gomba, rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással

  • Sasfészek tál két főre: joghurtos csirkecomb, füstölt csülökkel és füstölt sajttal töltött csirkemell rántva, sült csülök párizsi szűzérme, rántott karfiol, rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással, tejszínes-gombamártással

  • Szárnyas randevú két főre: párizsi csirkemell, cordon-bleu, csirkemell diós bundában, mustáros csirkenyárs, joghurtban pácolt rántott csirkecomb, vegyes körettel

HÚSÉTELEK

GYEREKEK KEDVENCEI

q

SALÁTÁK

DESSZERTEK

  • 1.390Ft

    Banánhajó vaníliafagylalttal, tejszínhabbal, csoki öntettel

  • Csokoládé szuflé piros gyümölcsmártogatóssal, tejszínhabbal

  • 1.090Ft

    Gesztenyepüré, csokoládé öntettel, tejszínhabbal

  • Palacsinta kívánság szerint: fahéjas, kakaós, lekváros, Nutellás, túrós

  • 1.090Ft

    Panna cotta kehelyben, eperzselével

  • 1.090Ft

    Somlói galuska csoki öntettel, tejszínhabbal

KÖRETEK, MÁRTÁSOK

q q

Információ

Fél adag rendelése esetén a teljes ár 70%-át számítjuk

q q

Jó étvágyat kíván:

Kőházi-Kis Bálint

chef, mesterszakács

Nemes József, Horváth János

üzletvezető és éttermi mester