ASZTALFOGLALÁS +36 76 507 567 ON-LINE FOGLALÁS
Top
 

ÉTLAP

HIDEG ELŐÉTELEK

VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK ÉS TÉSZTÁK

HÁZUNK SPECIALITÁSAI

PAPRIKÁS-MAGYAROS ÍZEK

LEVESEK

KALANDOZÁS A HALÉTELEK BIRODALMÁBAN

SZÁRNYAS ÉTELEK

HÚSÉTELEK

SASFÉSZEK SÜLTES TÁLJAI

  • Családi Bőségtál: 4 db joghurtos csirkecomb, 4 db mustáros flekken, 4 db szezámos rántott csirkemell, 1 db cordon-bleu, 4 db sült csülök, 4 db baconba göngyölt csirkemell, 4 db sült kolozsvári szalonna, 4 db rántott gomba, 5 db rántott sajt, 4 db rántott karfiol, petrezselymes burgonyával, párolt lilakáposztával, törtburgonyával, rizi-bizivel, tartármártással

  • Halkavalkád két főre: 1 db egészben sült pisztráng, 2 db fokhagymás roston harcsa, 2 db süllő filé ropogós kukoricás bundában, 1 szelet harcsa és 1 szelet ponty magvas panírban sült halak, 2 db ponty szelet párizsiasan, petrezselymes burgonyával, friss kevert salátával, tartármártással

  • Laktató tál két főre: 2 db rántott borda, 1 db cordon-bleu, 2 db baconos csirkemell, 4 db rántott csirkemáj, 2-4 db rántott gomba, 2 db rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással

  • Sasfészek tál két főre: 2 db joghurtos csirkecomb, 1 db füstölt csülökkel és füstölt sajttal töltött csirkemell rántva, 2 db rántott borda, 1 db mustáros flekken, 2-4 db rántott karfiol, 2db rántott sajt, vegyes körettel, tartármártással

  • Szárnyas randevú két főre: 1 db roston csirkemell, 1 db cordon-bleu, 1 db csirkemell diós bundában, 4 db rántott csirkemáj, 2 db joghurtban pácolt csirkecomb, vegyes körettel, tartármártással

GYEREKEK KEDVENCEI

SALÁTÁK

DESSZERTEK

KÖRETEK, MÁRTÁSOK

q q

Jó étvágyat kíván:

Szilvási József

ügyvezető

Kőházi-Kis Bálint

chef, mesterszakács

Nemes József

üzlet és egység vezető, éttermi mester

Gömöri Gábor

üzletvezető

q q

Információ

Fél adag rendelése esetén a teljes ár 70%-át számítjuk

CSOMAGOLÁSI DÍJAK

Csomagolás: 100-160Ft/db

Alutálcák: 450-850Ft/db

Halászlé doboz: 500-1.200Ft/db